"טעים ללא גלוטן"

ספר מתכונים חדש של רות טרכטמן  מנסה בעזרת מתכונים בגובה העניים ונטולי גלוטן לאפשר לכל אחד לאכול כל דבר אפילו בוקרס וג'חנון

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » פסטה טרייה במהדורה מוגבלת

פסטה טרייה במהדורה מוגבלת

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


שיתוף פעולה בין חברת  שטראוס, פסטה מיאה  וג'ורג'יו סופינו, שף מסעדתPASTA MIA הניבה

 

סדרת פסטה טרייה בהדורה מוגבלת של – רביולי סלק וריקוטה וטרטלונה ריקוטה שום ושמן זית.

 

החידוש בסדרה הוא במילוי המיוחד של סלק וריקוטה טרייה ברביולי וריקוטה, קונפי-שום ושמן זית בטורטוליני, תחת הנגיעה האיטלקית הייחודית של ג'ורג'יו.

 

הפסטות החדשות מגוונות את הבישול הביתי בתוספת עשירה, מעניינת, ולא שגרתית. הן משווקות באריזות המוכרות תחת עיצוב משותף של שטראוס ופסטה מיאה, במשקל המוכר וללא שינוי במחיר לצרכן.

  

הפסטות יכולות להוות ארוחה בפני עצמה, עם רטבים שג'ורג'יו פיתח ומפורטים על גבי האריזות או אם כל רוטב קלאסי אחר, או מנה ראשונה וטעימה בארוחה איטלקית מושלמת.

 

–           רביולי סלק וריקוטה – רביולי טרי ואיכותי ממולא ברכיבים הטובים ביותר – סלק טעים ומתקתק, גבינות ריקטוה ומוצרלה עשירות טריות ותבלינים עם איטלקיים מסורתיים.

 

–           טורטלונה ריקוטה שום ושמן זית – טורטלונה טרי ומפנק ממולא בהמון אהבה ברכיבים ארומטיים – גבינת ריקוטה נימוחה, קונפי שום, פטרוזיליה ושמן זית עדין.

 

סדרת פסטה מיאה, בדומה לסדרת הפסטה הטריה של שטראוס, היא ללא חומרים משמרים ובעלת חיי מדף של כ-30 ימים. הפסטות ניתנות להקפאה במקפיא הביתי לעוד חודשיים נוספים, ללא פגיעה באיכותן או טעמם.

 

הכנת הפסטה הינה קלה מאד: דקה במים רותחים או להקפצה ברוטב חם ובגב האריזה ניתן למצוא גם מתכונים לרטבים אישיים של השף ג'ורג'יו.

 

מחיר מומלץ לצרכן: 19-23₪ לאריזת 400 גרם בהתאם למדיניות מחיר הקמעונאי בנקודת המכירה

 

שתי הפסטות במהדורה מוגבלת בלבד ניתן להשיג ברשתות השיווק ובמסעדות.

 

כשרות: כל המוצרים הינם חלביים בכשרות מהדרין של  בד"ץ שארית

 

צילום – שלומי ארביב





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ