סיפור בריא

לאחרונה נדמה לי שאני מוקפת, או יותר נכון מפוצצת, בבריאות מכל עבר, עיתונים, מוספים, מתכונים, הרצאות, סדנאות תוכניות בישול ועוד.

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » מתכונים » מתוקים » עוגיות » cake pops/פופ קייק

cake pops/פופ קייק

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

cake pops/פופ קייק


פסקל פרץ-רובין


באנגלית קוראים להן cake pops

 

הן נראות כמו סוכריה על מקל, עוגות קטנות על מקל – הקייק פופס עשויות מתערובת של עוגה בחושה עם גבינה שמנה או מעדנים עשירים.

 

 בדרך כלל מכינים אותן ככדורי שוקולד קטנים ומצפים בציפוי שוקולד, אפשר גם להכין אותן בצורות שונות כמו  

 

שבלונת לב –  או מגלגלים ככדור, משפדים במקל סוכרייה ומקפיאים.

 

מצפים בשוקולד נבחר ( בכל גוון כהה, או צבעוני)  ומעטרים בסוכריות.

 

משתמשים בעוגה בחושה  קנויה פשוטה (כמו עוגת אינגלישקייק)

 

או מכינים עוגה בחושה לפי טעמכם , שוקולד, וניל, תפוז ועוד…

 

 

150 גרם גבינת שמנת מכל סוג  (רצוי  מסקרפונה ) – אפשר להחליף במעדן וניל או מילקי

200 גרם שוקולד  – מרירי, או  צבעוני

1 כף שמן

 

לעיטור:

סוכריות צבעוניות, שבבי ברס אגוזים,  קוקוס, פתיתי שוקולד,

 

תלתלי שוקולד בצבע מנוגד לציפוי העוגיות, סוכריות צבעוניות בגוונים ובצורות שונות.

מקלות לסוכריות

משטח קלקר- לנעוץ בו את הקייק פופס עד שהם מתייצבים

 

 

מפוררים את העוגה לפרורים ומניחים בקערה מוסיפים את הגבינה  ומערבבים לעיסה אחידה ולחה. מכניסים לשבלונה ומעצבים את הצורה או מכדררים לכדור.  מניחים על נייח אפייה הנתון בתבנית.

 

דוחסים לתוך כל קייק פופס מקל סוכרייה ומכניסים להקפאה.

 

ממיסים את השוקולד על אדים  (אבט מרים באן מארי)  או במיקרו (דקה / דקה וחצי במיקרו) מוסיפים את השמן ומערבבים היטב  עד להמסה מלאה.

 

טובלים את הקייק פופס בשוקולד הנוזלי ומעטרים בסוכריות/תלתלי שוקולד/קוקוס וכו'…..

 

אפשר לגוון בעיטורים – על ידי שילוב סוגי שוקולד בגוונים שונים ולטפטף אותם על הקייק פופס או ליצור מעין חוטים בצורה ספירלית .

 

אחרי שמצפים ומקשטים מציבים אותן על משטח קלקר ומכניסים למקרר עד להגשה.

 

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ