"הרברט סמואל' הכשרה

בימים אלו הושקה מסעדה כשרה במלון ריץ-קרלטון, הרצליה. מסעדת  "הרברט סמואל" בניצוחו של השף יונתן רושפלד, המסעדה פונה לקהל שומרי הכשרות

נושאים בפטל

אני נוהגת להכין ממנו שלל מתוקים, ומשלבת אותו בתבשילים ומאפים שונים. בדרך כלל מוצאים אותו כל השנה במרכולים. אבל מה, קפוא! כשהוא של

ראשי » פסקל ממליצה » מה מתבשל » ספרים חדשים » ללא גלוטן ללא סוכר

ללא גלוטן ללא סוכר

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


בשנים האחרונות התעוררה מודעות גדולה לנושא ללא גלוטן גם כאן בפורטל הכרנו את תמי בן דוד

 

המובילה את הנושא והצליחה לפתח קמח ללא גלוטן.

 

פיליס גלזר קולגה, מוכרת היטב כמובילה את כל נושא הבריאות, ומחברת  ספרי בישול בנושאים שונים כמו צמחונות, טבעונות ועוד…

 

מסבירה במבוא לספר "ללא גלוטן ללא סוכר": "עבדתי על המתכונים לספר במטבח האישי שלי, וכך יצא שמבלי להתכוון עברתי לתפריט נטול גלוטן וסוכר במשך כמה חודשים טובים.

 

בסיום העבודה על הספר, גיליתי פתאום שמשקלי ירד, ואני הרבה יותר שבעה, רעננה ומלאת מרץ. גם נעלם לי הדחף להתנפל על דברי מתיקה. הגוף שבע ורגוע."

 

פיצה ללא קמח לבן? שניצל ללא פירורי לחם? עוגת שוקולד בלי סוכר ובלי קמח חיטה? כן! זה אפשרי, בריא וטעים מאוד!

 

כל המתכונים המופיעים בספר הוחלפו הגלוטן, הסוכר המעובד ומרבית העמילנים הריקים המופיעים דרך קבע במתכונים ללא גלוטן סטנדרטיים, בחומרי גלם איכותיים, עשירים בחלבונים, בוויטמינים, במינרלים ובנוגדי חמצון, עם דגש על הטעם.

 

 

בספר גישה חדשה לנושא – עם טעימות ממטבחי המזרח והמערב  – ביניהם איטליה, יפן, קוריאה, סקנדינביה, רוסיה, ארה"ב, ועוד …המתכונים קלים לביצוע, הטעם נפלא.

 

לצד כל אלה מופיע בספר פרק מיוחד ל"שופינג" שבעזרתו תוכלו לאתר ולצייד את המזווה בפריטים הנחוצים לבניית תפריט מזין, טעים ובריא, וליהנות בכל עת מארוחות  בריאות וטעימות, ללא גלוטן וללא סוכר.

 

הספר בפורמט אלבומי בכריכה קשה, מכיל 134 עמודים.

צילום אנטולי מיכאלו

מחיר מומלץ: 98 ₪. להשיג בחנויות וברשתות הספרים

 

לטעימה מתוך מתכוני הספר היכנסו:

לחם עגבניות מיובשות 

לחמניות פרג





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איך אתם אוהבים את המשמשים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ