מרפסת הצופה לים – SEA VIEW

בתחילת יוני  הושקה במלון הילטון תל-אביב מרפסת הסי ויו (SEA VIEW) ממנה נשקף נוף עוצר נשימה של הים התיכון, מים כחולים, מפרשיות ויכטות

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » פסקל ממליצה » מה מתבשל » ספרים חדשים » ילדים אופים

ילדים אופים

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


ספר חדש לדנית סלומון והפעם – ילדים אופים המהווה ספר המשך והשלמה לספר "פיצהפיתה" שיצא אף הוא בהוצאת "קוראים".

 

הספר מיועד לילדים שרוצים ללמוד לאפות, אבל לא רק להם, אלא גם לכל האופים המתחילים, בכל גיל, העושים את צעדיהם הראשונים לעבר תנור האפייה.

 

בספר  תמצאו מבחר גדול של עוגות ומאפים נפלאים לכל אירוע ולכל הזדמנות: עוגת שוקולד ביתית קלה ומהירה ועוגת שוקולד חגיגית עם קרם ועיטורים;  עוגת ספוג עם ריבה וקצפת ועוגת קוקוס עם ג'לי ופירות; פאי באנופי עשיר וטורט מוס שוקולד וחלב;

 

עוגת גבינה ביתית ועוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה ותותים; עוגות סווארין בסירופ וקצפת ומאפי שיפון עם אגסים וגבינה; כרוכיות מתוקות מבצק שמנת וסהרוני שמרים ושוקולד; פחזניות גבינה מלוחות וקיש גבינה וקישואים; עוגות בחושות;

 

עוגות מוקצפות; עוגות פרי ועוגות קרם; עוגות גבינה; עוגות שמרים; בראוניז, עוגיות ועוד.

 

בספר הוראות ההכנה כתובות בצורה פשוטה, ברורה ומפורטת עד לרמה הבסיסית, כדי שגם אופים בלתי מנוסים יוכלו לאפות  והמתכונים מלווים בתמונות של שלבי ההכנה ושל התוצאה המוגמרת.

 

לצד המתכונים שלל הסברים למונחי בישול נפוצים, כללי בטיחות והיגיינה, רשימת אבזרים וכלים שימושיים, הסברים על מצרכים ומוצרים פחות מוכרים ושלל טיפים ועצות, שיסייעו לאופה המתחיל למצוא את דרכו במטבח.

 

 

הספר מכיל 70 עמודים  בכריכה קשה, מחירו לצרכן : 94 ₪ צילום ועיצוב: יהודה סלומון

הוצאת "קוראים" להשיג בחנויות וברשתות הספרים

 

לטעימה מתוך הספר היכנסו: 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ