סיר ומחבת עם פטנט

מי שרוצה להתחדש  בסיר או מחבת מוזמן  להציץ בשלל מוצרי BALLARINI  האיטלקי לאחרונה  השיקו  קולקציה חדשה של סירים ו

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » סיבים ללא דגנים

סיבים ללא דגנים

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


תכשיר חדש  מבית נופר "סיבי נופר ללא דגנים" פותח ע"י חברת נופר מוצרים טבעיים. התכשיר מכיל סובין סויה, סובין פשתן, קליפות פסיליום, שומשום שחור, זרעי צ'יה, צמח הג'ימנמה ואת הצמח "שן ארי". את הסיבים משלבים עם הארוחות, פעם עד פעמיים ביום.

 

המינון המומלץ בכל שימוש: מוסיפים  2 כפיות גדושות של  "סיבי נופר" לארוחה ושותים  כוס מים מלאה (הכרחי). מומלץ להוסיף את "סיבי נופר" למזון והמשקה הרגילים כמו: יוגורט, סלט, תה, קפה, פירה, אורז, מרק וכן מיני מאפה שונים כמו לחם ועוגיות.

 

"מהיום ניתן לאכול לשובע ולרדת במשקל" אומר מנכ"ל החברה, מר ישראל סולודוך ומסביר כי הסיבים החדשים עשירים בפחמימות מורכבות וסיבים תזונתיים טבעיים. מעניקים הרגשת שובע לזמן ארוך וכן סופחים שומנים וכתוצאה מכך מסייעים לתהליך ההרזיה.

 

"סיבי נופר ללא דגנים" הם 100% טבעיים, ללא תוספת מלח, ללא תוספת סוכר, ללא כולסטרול, ללא שומן טרנס, ללא חומר משמר או חומרי טעם וללא צבעי מאכל. הם  אינם מכילים גלוטן וכן אינם מכילים תוספת סוכר ולכן הם מתאימים לאלו המעוניינים לרזות בדיאטת נטולת גלוטן וסוכר.

 

הסיבים התזונתיים סופחים מים ומתנפחים בקיבה. הם מעניקים הרגשת שובע לזמן ארוך וכך מסייעים להרזיה. ניתן להבחין בכך בקלות על ידי ביצוע ניסוי קטן בבית.

 

מכניסים כפית של "סיבי נופר" לחצי כוס מים, לאחר מספר דקות ניתן להבחין כי הסיבים סופחים את המים ותופחים לממדים הגדולים עד פי  20 מנפחם הרגיל.

 

הסיבים התזונתיים סופחים רעלים, שומנים וכולסטרול, מסייעים לניקויי מערכת העיכול ולהפרשת הפסולת החוצה.הם סופחים וקושרים שומנים וכולסטרול וכך הם שומרים על רמות שומנים נמוכות בדם ומסייעים במניעת טרשת העורקים.

 

המחיר לצרכן: 72 שקלים.

 

ניתן להשיג בבתי המרקחת ובתי הטבע ברחבי הארץ.





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ