בקיצור...

  • קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה
  • חותכים אותו לפרוסות דקות
  • לא חותכים עד הסוף
  • בוזקים מלח ותבלינים
  • אופים כשעה ומגישים

קפה GREEN

גרין פוד קפה-מסעדה  GREEN ממוקמת בעיר אשקלון מול הקריה האקדמית.   כשמגיעים לאזור שום דבר לא

כל הסודות והכללים לעוגת גבינה מוצלחת

מה לא נאמר על עוגות גבינה, גבינות, מעדנים, שמנות, אחוזי שומן איכות גבינה ועוד...כל שנה לקראת שבועות מתחיל המרוץ אחר עוגת הגבינה המוצלחת ביותר, הטעימה ביותר, הגב

ראשי » מתכונים » חגים » לג בעומר » תפוחי אדמה אפויים

תפוחי אדמה אפויים

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

תפוחי אדמה אפויים


פסקל פרץ-רובין


הכי פשוט, הכי מהיר ובעיקר טעים! לפניכם מתכון לגרסה קלה ומהיר להכנת תפוחי אדמה שלמים בלי עבודה אבל עם המון טעם. מתקבל תפוח אדמה נימוח שנפתח עם האפייה כמו מניפה ותטעם האורגנו הופך אותו חביב על הילדים.

 

 

אפייה ללא צלייה והשחמה

אפייה ללא צלייה והשחמה

 

4-6 תפוחי אדמה מתאימים לאפייה (לבנים) (בהתאם למספר הסועדים)

שמן זית

מלח גרוס

אורגנו

פלפל שחור גרוס

אפשר לגוון בכפית של תערובת עשבי תיבול 

 

רדידי אלומיניום  ונייר אפייה

 

 

ממשיכים לצלות עד להשחמה

ממשיכים לצלות עד להשחמה

 

קולפים את תפוחי האדמה. חותכים כל תפוחה אדמה לפרוסות אך לא עד הסוף. כמו מניפה.

 

מסדרים בתבנית אפייה.

 

מזלפים שמן זית ובוזקים מלח, אורגנו, ופלפל שחור  מזלפים עוד שמן זית ומכסים בנייר אפייה ומעליו רדידי אלומיניום.

 

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוהה220מעלות צ' ואופים כ30 דקות .

 

מנמיכים את החום ל180 מעלות אופים עוד 20 דקות. אם רוצים אפשר להוריד את הכיסוי כך תפוחיה אדמה ישחימו יותר.

 

 

מגישים חם

מגישים חם





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

לכבוד שבועות מה תעדיפו להכין?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ