ביסטרו כפרי

בין עצי הגן הירוק וצמחייה פורחת בתוך מבנה המעוצב כמסעדה מקומית בטוסקנה, לצלילי מנגינת האקורדיון ובשילוב ניחוחות שמן הזית המשובח ומגוון מא

נושאים בפטל

אני נוהגת להכין ממנו שלל מתוקים, ומשלבת אותו בתבשילים ומאפים שונים. בדרך כלל מוצאים אותו כל השנה במרכולים. אבל מה, קפוא! כשהוא של

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » יינות לחג בשלל טעמים

יינות לחג בשלל טעמים

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


יקבי רמת הגולן מזמין אתכם לבחור את היינות המתאימים לארוחת החג. בין שלל היינות של הייקב הרכבו עבורכם מארזים מפנקים להשלמת ארוחת החג.

 

תמצאו במארזים מבחר עשיר ומגוון של סוגי יינות בהתאם לטעמכם ובחירתכם וכמובן התקציב.

 

בין היינות תמצאו:

 

גמלא קברנה סוביניון 2009

 

גמלא קברנה סוביניון 2009 מורכב מענבי קברנה סוביניון המגיעים ברובם מכרמים הממוקמים ברמת הגולן הקרירה ומיעוטם מכרם אחד הנמצא בגליל העליון.

 

גמלא קברנה סוביניון 2009, שהתיישן במשך שנה בחביות עץ אלון צרפתי,  מציג ניחוחות של דובדבן, פרי יער ושזיף, עם רובד של עשבי תיבול מרומזים. לקברנה זה מאפיינים זניים קלאסיים וגוף משביע רצון.

 

בעוד שהיין מהנה לשתייה כעת, גמלא קברנה ימשיך להשתפר במשך השנים ויתיישן בצורה נאה במשך 6 עד 8 שנים משנת הבציר.

 

 

את גמלא קברנה סוביניון 2009 ניתן לרכוש בחנויות היין השונות, ברשתות השיווק המובילות ובחנות היקב שבמרכז המבקרים בקצרין. מחירו המומלץ לצרכן כ-69 ₪. לקראת החג ניתן למצוא את גמלא קברנה סוביניון במחירים אטרקטיביים במיוחד.

 

ירדן מרלו כרם אורגני אודם 2007

 

ירדן מרלו כרם אורגני אודם 2007 מיוצר כולו מענבי מרלו שגודלו בשיטה האורגנית בכרם אודם, הממוקם בצפון הקר של רמת הגולן.

 

היין מציג קשת של טעמים וניחוחות כגון דובדבן אדום בשל ואוכמניות בשילוב ניחוחות תבלין, פרחים ורמזים של אדמה.

 

גפני המרלו שמהם הופק היין ניטעו במקור בשנת 1990 וגודלו בשיטה האורגנית משנת 1998. בעקבות המעבר לטיפול אורגני בכרם, ניתן להרגיש בעוצמות הטעם והן בעוצמות הצבע של הפרי, שבאים לידי ביטוי ביין מרוכז בניחוחות ובטעמים, בצבע סגול עמוק, עם סיומת ארוכה ומענגת.

 

ירדן מרלו כרם אורגני אודם 2007 מומלץ לליווי ברווז צלוי ברוטב פירות, מנות על בסיס פטריות, או גבינות איכותיות כמו פרמז'ן, צ'דר ופרובולון מעושנת.

 

ירדן מרלו כרם אורגני אודם 2007 התיישן 14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, כשני שליש מתוכן חדשות והוא מהנה כבר כעת לשתייה, אך ימשיך להשתבח בבקבוק בשנים הקרובות. היין ישמר במצב מצוין למשך עשור ואף יותר משנת הבציר.

 

את ירדן מרלו כרם אודם אורגני 2007 ניתן לרכוש בחנויות היין הנבחרות, ובחנות היקב שבמרכז המבקרים בקצרין.

 

מחירו המומלץ לצרכן כ-139 ₪. לקראת החג ניתן למצוא את היין במחירים אטרקטיביים במיוחד.

 

 





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

איך אתם אוהבים את המשמשים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ