סיר ומחבת עם פטנט

מי שרוצה להתחדש  בסיר או מחבת מוזמן  להציץ בשלל מוצרי BALLARINI  האיטלקי לאחרונה  השיקו  קולקציה חדשה של סירים ו

ניצול שאריות ממשלוחי מנות

אחרי שפורים חולף, אנו מוצאים את עצמנו מתמרנים בין ערימות ממתקים ועוגות שהגיעו במשלוחי המנות. לפניכם רעיונות יצירתיים לניצול שאריות החג  

ראשי » מתכונים » מתוקים » עוגיות » עוגיות פינוק

עוגיות פינוק

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

עוגיות פינוק


פסקל פרץ-רובין


ניתן להכין את הבצק במערבל חשמלי, אולם אם מעוניינים להפעיל את הילדים מומלץ ללוש את הבצק בכפות הידיים. אפשר להכין עוגיות בצורות שונות או להכין עוגיות כריך כשריבה מבצבצת מתוכן, קחו הוראות מדוייקות.

 

 

לבצק:

 

1/4 2  כוסות  קמח מנופה

קורט מלח

1/4 כפית אבקת אפייה

1/2 כוס  סוכר

1 שקית סוכר וניל

200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות

3 כפות חלב או רויון

 

למלית:

1 כוס ריבה אדומה

 

לבזיקה:

1/2 כוס אבקת סוכר

 

 

מניחים בקערה רחבה (המונחת על מגבת לחה לשמור על יציבותה) את הקמח, המלח, אבקת האפייה, הסוכר וסוכר ה-וניל ומערבבים. מוסיפים את קוביות החמאה והחלב ולשים תוך איסוף הקמח. לשים לקבלת בצק אחיד הניתק מדפנות הקערה. מניחים בצלחת, מכסים ביריעת פלסטיק נצמד ומכניסים למקרר כשעתיים שלוש.

 

להכנת עוגיות בצורות שונות:

מחלקים את הבצק לשניים, מקמחים משטח עבודה ומרדדים חלק אחד של בצק לעלה בעובי  1/2 ס"מ. בעזרת קורצן קורצים עוגיות בצורות שונות, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומסדרים את העוגיות ברווחים. בדרך זו מכינים את שאר הבצק.

 

אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני (180 מעלות) כ-30 דקות או עד להזהבה נאה. מוציאים מהתנור ובוזקים עליהן אבקת סוכר. מאכסנים את העוגיות בצנצנת זכוכית בעלת סגירה הרמטית.

 

להכנת עוגיות כריך:

מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק בעובי חצי ס"מ. קורצים מספר זוגי של עוגיות בצורות של פרח, עיגול, כוכב . לחצי ממספר העוגיות קורצים עיגול קטן במרכז. מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת בניר אפייה. אופים את העוגיות בתנור חם שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות צלזיוס כ-25 -30 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות, מוציאים ומצננים .

 

הרכבה: מורחים שכבה נדיבה של ריבה על עוגייה חלקה ומניחים מעל את העוגייה עם החור. כך מקבלים עוגיות כריך. ניתן למלא בריבה, שוקולד או בריבת חלב. בוזקים אבקת סוכר מעל ומניחים בצנצנת זכוכית בעלת סגירה הרמטית או בקופסאות פח לעוגיות .

 

החומרים ל- 40 עוגיות או 20 עוגיות כריך-ממולאות.

 

הרשמו לסנדאות שלי: כל הסודות לניהול מטבח משלב הקניות ועד הבישולים

 

 



חזרה




סקרים בטעם

איזה אגוזים תעדיפו במתוקים שלכם?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ