אירוע רומנטי ביפו העתיקה

תמיד זה קורה, מתארגנים לקראת אירוע מיוחד ומפנק (חתונה, בר מצווה, ימי הולדת ועוד..) ומתחילים בחיפוש אחר מקום, מעניין, קסום, עם נוף מרהיב,עיצוב מפנק ואו

כיסנים מפתיעים

מטוגנים או אפויים, במלית חלבית או בשרית, בניחוח עיראקי או דרום אמריקאי- אין כמו כיסני הבצק כדי להפוך כל התחלה, אמצע או סוף של ארוחה למושלם    

ראשי » מתכונים » מתוקים » עוגות » עוגת פינוק מ"הכל"

עוגת פינוק מ"הכל"

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:

עוגת פינוק מ"הכל"
קטגוריות: מתוקים, מתכונים, עוגות




פסקל פרץ-רובין


כשהכנתי את העוגה הזו לא גיליתי לאף אחד מה יש בתוכה, והיא קצרה מחמאות נלהבות במיוחד. כדי לקבל מרקם מעניין, אל תרסקו לחלוטין את העוגות, אלא השאירו מעט פירורים גדולים. אל תהססו לגוון במילוי המתוק לפי טעמכם.

רצוי לאפות את העוגה בתבניות אישיות או עטרות קאפקייס הן מקנות לעוגות מראה מעניין.

 

 

2 כוסות פירורי עוגות ועוגיות

3/4-1/2 כוס שאריות מתוקות (פירות, שוקולד, קוקוס, פרג וכדומה)

4-3 ביצים גדולות

1/2-1/4 כוס חלב

3-2 כפות גרגרי פרג טחון

ליקר לפי הטעם

לעיטור:

סירופ שוקולד או אבקת סוכר לפי טעמכם 

 

 

מערבבים בקערה את פירורי העוגות, הביצים, החלב וגרגרי הפרג עד לקבלת מרקם עיסתי. ( מוסיפים את החלב בהתאם למרקם העיסה שהתרבלה) 

 

מוסיפים את  הליקר  לבלילה ומערבבים לקבלת  מרקם אחיד.

 

מעבירים את הבלילה לתבניות אישיות משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-15 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא נקי ויבש.

 

לאחר שהעוגה התקררה, משחררים מהתבנית ומזלפים מעל סירופ שוקולד או בוזקים אבקת סוכר.

 

החומרים ל-3-2 תבניות אישיות.

 

 טיפסקל: 

אם רוצים לקבל מרקם שוקולדי לעוגה אפשר לשלב 1/2 כוס  מציפו השוקולד בעיסת הבצק.

אפשר להעשיר את העוגה בתוספות כמו: אגוזים קצוצים , חמוציות, וצימוקים.



חזרה




סקרים בטעם

איזה סוג עוגיות אתם מעדיפים?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ