ביסטרו כפרי

בין עצי הגן הירוק וצמחייה פורחת בתוך מבנה המעוצב כמסעדה מקומית בטוסקנה, לצלילי מנגינת האקורדיון ובשילוב ניחוחות שמן הזית המשובח ומגוון מא

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » פסקל ממליצה » ניסוי וטעימה » נשנושי גזר טרי, שטוף וקלוף

נשנושי גזר טרי, שטוף וקלוף

 

facebook twitter שלח לחבר הדפס  
דירוג הגולשים:




פסקל פרץ-רובין


נשנושי גזר הוא מוצר נהדר פרי שיתוף פעולה בין חברת שטראוס לקיבוץ שלוחות, במסגרתו הוקם מפעל חדש ומערך חקלאי מתקדם בהשקעה משותפת של 15 מיליון ₪  

 

נשנושי-גזר הם סדרת מוצרים חדשים נפלאים.  פשוט רעיון מבריק המאפשר אכילת גזרים קטנטנים, נקים ושטופים בכל מקום ובכל שעה. בכך מהווה תחליף נפלא לחטיפים המזיקים. 

 

 

 

סדרת "נשנושי גזר" הינה פרי מיזם חדש של חברת שטראוס וקיבוץ שלוחות, שבעמק המעיינות ליד בית שאן. במסגרת המיזם, שהושק לפני שנתיים, הוקם מפעל לקליטת גזר טרי מזנים ייחודיים, שטיפתו, קילופו ואריזתו ללא כל תוספות או חומרים משמרים.

 

המוצרים מופצים לנקודות המכירה תוך שעות מרגע הקטיף על ידי מערך מכירות ייעודי של יחידת הירקות הטריים המתמחה בהפצת תוצרת טריה במיוחד (Ultra Fresh). 

 

בשלב ראשון תכלול הסדרה החדשה גזר טרי החתוך לשתי צורות – חיתוך לצורת בייבי-גזר קטנים ומעוצבים וחיתוך לצורת אצבעות קלאסית, באריזות אישיות ומשפחתיות.

 

הסדרה תימכר ברשתות השיווק, במינימרקטים ובמכולות וכן בחנויות נוחות.

 

אהבתי במיוחד שנשנשי גזר מאפשר אכילת יותר ירקות (בעיקר לילדים)  הם זמינים, נוחים ואפשר לקחת אותם לכל מקום מחוץ לבית. כך הופך הגזר לנשנוש טבעי ככל החטיפים.

אני מחכה כבר לירק הבא…..

 

מחיר לצרכן:

נשנושי-גזר טריים (בייבי) באריזה אישית 150 גרם במחיר 4.95 ₪

 

נשנושי-גזר טריים (אצבעות) באריזה אישית 150 גרם במחיר 4.95 ₪

 

נשנושי-גזר טריים (בייבי) באריזה משפחתית 400 גרם במחיר 9.9 ₪

 

נשנושי-גזר טריים (אצבעות) באריזה משפחתית 400 גרם במחיר 9.9 ₪

 

צילום: שלומי ארביב





תגיות



חזרה




סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ