'סיציליאנו'

רשת מסעדות מזון מהיר בסגנון איטלקי. הגעתי לסניף ברעננה.   "סיציליאנו" מתמחה בהגשת פיצות שף, פסטות, קלצונה  וסלטים בניחוח ס

סודות הקוסקוס

החורף מגיע, וזה הזמן לתבשילי קדרה מחממים. הראה לכם מסובך להכין את מנת הדגל של המטבח הצפון אפריקאי? אין מה להילחץ. כך תעשו זאת נכון   בדומה למזג האווי

ראשי » מתכונים

מתכונים

 

פתיתי קוסקוס וירקות

  פתיתים האהובים מאוד על הילדים  משלבים בהם מבחר ירקות מתבלים והופכים אותה לתוספת מהירת הכנה.     החומרים ל- 8-6 מנות   [shopeat_ingredients]   1 שקית

עוגת טחינה וסילאן

לנפלאות הטחינה כבר כולם נחשפו, אם מערבבים דבש וטחינה במקרה זה סילאן-דבש תמרים מקבלים  חלבה, עוגה   זו נשענת על השילוב הזה ויחד עם השמנת מקבלים עוגה נהדרת.   [shopeat_ingredient

פאי אגוזי פקאן ושקדים

לא יכולתי לוותר על עונג השבת שלי, ובטוחה שגם שלכם. בחרתי להכין הפעם עוגת פאי עשירה באגוזי פקאן ושקדים.   יש משהו בהכנת עוגות פאי: הן עשירות ונאות, עם תוספת קלה כמו שוקולד, קרם וניל או פירות

מרק גריסים

בגריסים מוגפים   עכשיו, כשמתחיל להתקרר בחוץ, אין דבר שכיף יותר לאכול מאשר מרק ירקות   עשיר, בתוספת גריסי פנינה ד מתכון למנה שגם תחמם וגם תשביע   הימים הקרים והגשם לפרק

בראוניז חמאת בוטנים

חומיות של תקווה רבע שעה של עבודה ועוד חצי שעה של אפייה וקיבלתם את הבראוניז הכי משגעים בסביבה   כאשר אני רוצה לפנק משהו קרוב אלי, אני נוהגת להכין את אחד מתוכני פינוקי השוקולד שלי. זו יכולה

רוזלך / עוגיות שושן נימוחות

באופן קבוע מונחת על השיש במטבחי צנצנת זכוכית גדולה ורחבה, ובה עוגיות. אני מקפידה שהצנצנת תהייה מזכוכית שקופה, אשר דרכה ניתן לראות אלו עוגיות הכנתי.   הן מתחלפות בהתאם לעונות השנה, לניסיונות

מרקים ופשטידות ב-30 דקות

החורף דורש חמים וטעים, ולכן ארגנו לכם רביעיית מתכונים מהירים אך חורפיים, בארומה של בית, גשם ותבלינים.   קחו שני מתכוני פרווה שיתאימו לכם לכל ארוחה ומטרה ושני מתכונים בשריים. יש גם עצות ורעי

ריבת רימונים

אומנם חגי תשרי הסתיימו אך עדין ניתן למצוא שפע של רימונים בשווקים. זה הזמן להכין מהן ריבה מיוחדת   שתשמר את טעם הרימונים לאורך כל השנה. לפנכם מתכון מצוין לריבת רימונים שהשנה הוכנה מעץ הרימונ

כעכים מלוחים עם שומשום

עיגולים של נחת   חודש החגים עמוס המאכלים והטעמים עבר, ועכשיו הגיע הזמן לנוח, לשתות כוס תה ולהתפנק עם כעכים   מלוחים ופריכים. רק הביאו בחשבון שהכנתם אורכת זמן עברנו כמעט חודש של ח

פלפלים במלית קינואה, צנוברים ועשבי תיבול

אחד המאכלים האופייניים לחג סוכות הם הממולאים.  אפשר למלא כמובן עלי גפן וגם פלפל או קישוא, כשהמלית יכולה להיות תערובת של בשר ואורז עם צנוברים, קינואה, כוסמת, בורגול.   לכבוד חג הסוכות אפשר ל

עלי גפן ממולאים באורז מלא

אחד המאכלים האופייניים לחג סוכות הם הממולאים. במקור היו אלה עלי גפן ממולאים, זכר לכרמי יהודה שלפני     הגלות, אבל את מקומם תפסו ירקות עליים אחרים כמו כרוב, עלי חסה.   &nb

עוף ותפוחי אדמה

לפני שמפסיקים   כל מה שצריך כדי לעבור את הצום בקלות   דובר רבות על חשיבותה של הארוחה המפסקת, שנועדה לעזור לנו לעבור את הצום בקלות. אני נוהגת לצום מאז היותי ילדה,   ועם השני

צלי בשר בניחוח שום ומרווה

צלי בשר קל להכנה המשלב תוך כדי בישולו הכנת תפוחי אדמה מתובלים במבחר עשבי תיבול. תפוחי האדמה המתובלים סופגים את מיצי צליית הבשר ויחד מתקבלת מנה נפלאה.   לנתח הבשר:   [shopeat_ingred

בסבוסה תפוחים בדבש וגלידת וניל

לכבוד ראש השנה קבלו מנה מתוקה, שהיא מחווה לתפוח בדבש, המשלבת סירופ מתוק כמו דבש ללא דבש והמון   המון תפוחים עסיסיים בניחוח קינמון וטימין. נברך שהלוואי שתהיה לנו שנה מתוקה וטעימה, שהשולחן של

גלילת פרגית ממולאת בקייל וצנוברים

שולחן החג הוא חלון הראווה של המטבח שלנו: מניחים עליו את המנות המושקעות, המרהיבות והטעימות ביותר שישמחו את לב היקרים לנו.   בעבר היו ארוחות החג בנויות משלל מנות מסורתיות, שעברו מדור לדור והכ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


סקרים בטעם

למתוקים שלכם איזה ממרח תעדיפו?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ