'סיציליאנו'

רשת מסעדות מזון מהיר בסגנון איטלקי. הגעתי לסניף ברעננה.   "סיציליאנו" מתמחה בהגשת פיצות שף, פסטות, קלצונה  וסלטים בניחוח ס

סודות הקוסקוס

החורף מגיע, וזה הזמן לתבשילי קדרה מחממים. הראה לכם מסובך להכין את מנת הדגל של המטבח הצפון אפריקאי? אין מה להילחץ. כך תעשו זאת נכון   בדומה למזג האווי

ראשי » כתבות

כתבות

 

סודות הקוסקוס

החורף מגיע, וזה הזמן לתבשילי קדרה מחממים. הראה לכם מסובך להכין את מנת הדגל של המטבח הצפון אפריקאי? אין מה להילחץ. כך תעשו זאת נכון   בדומה למזג האוויר המשתנה, בהדרגה משתנים במטבח המאכלים. ה

חריף? ממרחים שיחרכו את הפה

אחרי החלק הראשון של הממרחים החריפים, הגיע הזמן להסלים את העוצמה: הפעם - מתכונים עם פלפל הבנרו.       כשהכרנו את הממרחים החריפים המהווים בסיס לטעמים המאפיינים את מטבחי העדות בי

מתפוצצות מטעם

הן עטופות תועפות אבקת סוכר, שמתחבא בין הסדקים ומסתיר את השוקולד שבתוכן. ולמרות שהן נראות מורכבות, העוגיות הסדוקות למעשה קלות להכנה. אתם עוד כאן?     כילדה, ניחוחות האפייה משכו אותי אל המטבח

סוכה של סוכר

עוד מעט נתיישב איש איש בסוכתו המקושטת, בין ארבעת המינים והשרשראות שיצרו צעירי המשפחה, מגובים בכמה אושפיזין, ונפתח בקיום המצווה המשותפת לרוב המוחלט של חגי ישראל: האכילה.   ובחג הזה מתאפיינים

אירוח מתוק בסוכה וקל לארח

עוד מעט  נתיישב איש איש בסוכתו המקושטת, בין ארבעת המינים והשרשראות שיצרו צעירי המשפחה, אולי מגובים   בכמה אושפיזין, ונפתח בקיום המצווה המשותפת לכל חגי ישראל (מלבד יום כיפור), האכילה. &nb

יום כיפור: מה אוכלים לפני ובסיום הצום

מה לא נאמר והוסבר על מרכיבי הארוחה המפסקת. יש הטורחים על הכנתה שעות  בדיוק כמו שנערכים  לארוחת חג ויש המתייחסים אליה באדישות ופשוט אוכלים משהו "רגיל " ובזה סיימו.   על מנת לעבור את הצום בקל

מאפים מתוקים עם תפוחים

מתוק התפוח,  זנים רבים של תפוחי עץ קיימים בשווקים והם נחלקים לשלוש קבוצות עיקריות:קשים, פריכים ורכים. הגרני סמית, למשל, הוא זן אוסטרלי  קשה וירוק שטעמו חמצמץ עם מתיקות קלה.   על קליפתו של ג

10 דיברות לאירוח מוצלח וטעים

כולנו יודעים פחות או יותר אצל מי מתארחים או את  מי מארחים, רגע לפני הקניות, ההכנות, הבישולים ובחירת היינות לפניכם מספר כללים שיהפכו את האירוח למושלם קל לא מלחיץ ובעיקר טעים.     לפנ

רק לא שוקולד/הממרח המושלם

שנת הלימודים בפתח ואיתה השאלה: איזה כריך נשלח עם הילדים? לכבוד החזרה לשגרה כמה המלצות לממרחים בריאים וקלים להכנה, שישדרגו כל סנדוויץ   1 בספטמבר הוא תאריך מיוחד שמסמל התחלה חדשה שמלווה ב

הכריך/סנדוויץ', מתכונים וטיפסקל לכריך מושלם

בקרוב הם חזרו לבית הספר, עם תלבושת אחידה, ילקוטים חדשים וציוד בסיסי ליום הראשון. יומן, מחברת אחת או שתיים קלמר ובו כלי כתיבה ו.... באחד התאים יושב ומחכה לארוחת עשר - הכריך (סנדוויץ) . פעם כשהוכנו הכר

רק הסגול ינצח

תעשיית הקולינריה בישראל נרתמה למען מפיקת תוכניות האוכל רותי רוזנבלום, הזקוקה לסיוע במימון טיפול יקר למחלת הסרטן.   מרכולתם של מיטב השפים והבלוגרים כבר מוצעת למכירה ברשת, וכל ההכנסות קודש לה

בישול לאוהבים, מתכונים וטיפסקל

היות שאהבה אינה תלויה בדבר, לא צריך לטרוח כל כך על מנות מסובכות ומורכבות ועל כמויות רבות. די בכמה מעדנים משודרגים, באווירה מתאימה ובתכנון מדויק על מנת להפיק ערב זוגי בלתי נשכח.    

סלטים מכינים באהבה

אני מרבה להכין סלטים טריים ומבושלים בעיקר לקראת סוף השבוע לכבוד שבת או אז המטבח שלי כמרקחה  ושלל ירקות נערמים על השיש. תוך זמן קצר, כל ששת להבות הכירים נכנסות  לפעולה.   זו צולה, השנייה מצמ

הסברס – צבר ומה עם הקוצים??

הסברס -פרי שיח הצבר, הינו אחד הסמלים המזוהים ביותר עם הישראלי, יליד הארץ שבמשך שנים כונה על שמו: "צבר". סמל להיותו ישיר, "קוצני" ומחוספס. ממש כמו הסברס. קיץ ישראלי אין פירושו רק אבטיח כי אם הרבה סבר

מבשלים עם ילדים בחופשה

חופשת הקיץ היא הזדמנות מצוינת להכניס את הילדים לחגיגה קולינרית במקום הכי מדליק בבית. הנה מקצת החוויות שלי עם הילדים בממלכת הבישול עצות וטיפים להורים מתחילים וכמובן מתכונים מוצלחים להכנה משותפת. כמד

1 2 3 4 5 6 7 8 9


סקרים בטעם

למתוקים שלכם איזה ממרח תעדיפו?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ