סיר ומחבת עם פטנט

מי שרוצה להתחדש  בסיר או מחבת מוזמן  להציץ בשלל מוצרי BALLARINI  האיטלקי לאחרונה  השיקו  קולקציה חדשה של סירים ו

סודות הקוסקוס

החורף מגיע, וזה הזמן לתבשילי קדרה מחממים. הראה לכם מסובך להכין את מנת הדגל של המטבח הצפון אפריקאי? אין מה להילחץ. כך תעשו זאת נכון   בדומה למזג האווי

ראשי »אודות

אודות

 

פסקל פרץ רובין היא בשלנית, אופה, עיתונאית בתחום האוכל והמחברת של – 13 ספרי בישול, כולם רבי מכר: 

 

" פסקל מגישה נדוניה הקשר העדתי המתוק" "העוגות של פסקל", "המטבח הקל של פסקל", "מטעמים טריפוליטניים", "מטעמי צפון אפריקה", "מטעמי ישראל",

 

"מטעמי עיראק", "עוגת השבוע", "עוד עוגת השבוע", "המטבח של פסקל" ו"ללקק אצבעות "(לילדים),

 

"פסקל מבשלת- ירקות ותוספות"  "פסקל אופה – מאפים ומתוקים". פסקל מוכרת כמומחית ואנתרופולגית של מאכלי עדות ישראל וידועה כמפצחת "מתכוני סבתות".

 

פסקל חוקרת ובודקת זה למעלה משני עשורים את מטבחי העדות בכדי לנסות, להבין וללמוד דרך האוכל על מנהגים, מסורת ותרבות.

 

בספריה, המוקדשים למטבחי עדות שונות, היא מקפידה לשמר את טעמם המקורי של המתכונים, תוך שמירה על המסורת והמנהגים של כל עדה ועדה.

 

עם השנים, הניסיון וההתפתחות הקולינרית בארץ, פסקל הרחיבה את היריעה לבישול ואפייה ביתי ומשפחתי תוך שימת דגש על אפייה ובישול מהיר ועכשווי למשפחה.

 

 פסקל  בעלת מדור אוכל בעיתון "סופהשבוע" וכותבת בו באופן קבוע.

 

לאורך השנים כתבה במדורי אוכל רבים, בעיתונים ומגזינים, כגון; דרך האוכל, לאשה, גורמה (את), הורים וילדים, משפחה טובה, להיות משפחה, שמשה כיועצת ועורכת קולינרית בירחון האוכל "רוזמרין". 

 

בעלת הוצאת הספרים "פסקל ברגש", אותה הקימה בעצמה. מרבה להופיע ולדבר בתחום הקולינרי בתוכניות רדיו וטלוויזיה שונות, בהן תוכניות בוקר ותוכנית אירוח. מדגימה הכנת מטעמים שונים ומשוחחת על הקשר בין תרבות, מסורת ואוכל.

 

בין השאר, משתתפת בתוכנית הרדיו של ליאת רגב "עוד מעט שבת" ברשת ב',

 

בעלת פינה לבישול קל בתוכנית הרדיו של הים האדום – אילת, מופיעה בתוכנית הטלוויזיה "מטבח ביתי" בערוץ האוכל וכמו כן היא מגישה פינה בתוכנית הבוקר "לחיות טוב" בערוץ 2 בנושא פטנטים, כלים וטיפים לבישול.

 

פסקל בוגרת הוראת התזונה והבישול במכללת דוד ילין בירושלים, במסגרת לימודיה היא התמחתה במלון הילטון, קראון פלאזה ועוד.

 

לאחר לימודיה עבדה כמורה לתזונה ולכלכלת בית בבתי ספר ובכפר הנוער בן שמן.

 

בנוסף לכל, מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים חדשים ומרצה במסגרות ציבוריות בתי ספר וחוגים פרטיים, כמו כן פסקל מעבירה סדנאות בישול ואוכל בבתי ספר לבישול השונים.



סקרים בטעם

למתוקים שלכם איזה ממרח תעדיפו?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ