"הרברט סמואל' הכשרה

בימים אלו הושקה מסעדה כשרה במלון ריץ-קרלטון, הרצליה. מסעדת  "הרברט סמואל" בניצוחו של השף יונתן רושפלד, המסעדה פונה לקהל שומרי הכשרות

נושאים בפטל

אני נוהגת להכין ממנו שלל מתוקים, ומשלבת אותו בתבשילים ומאפים שונים. בדרך כלל מוצאים אותו כל השנה במרכולים. אבל מה, קפוא! כשהוא של

ראשי » ספרים

ספרים

 

העוגות של פסקל

הספר מכיל 60 מתכונים,60 תמונות  המחולקים ל-6 פרקים בהתאם לסוג העוגות: בחושות, שוקולד, גבינות, פירות, שמרים וחגיגיות. בחירת המתכונים נעשתה בקפידה,   כדי לאגד בהצלחה את אותם מתכונים שהולכים א

הזמן עכשיו!

מבצע פסח 2 במחיר 1 "נדוניה וספורים"

מבצע מתוק ומפנק לכבוד חג הפסח   לבקשתכם ולכבוד חג הפסח קבלו מבצע מתוק במיוחד.   קונים את הספר המתוק  " פסקל מגישה נדוניה" ויוצאים יחד עם פסקל למסע לגילוי סוד הטעמים  

העוגות של פסקל - הספר החדש

פסקל מגישה נדוניה

הקשר העדתי המתוק   "הצטרפו אלי למסע לגילוי סוד הטעמים של כולנו, שהוא הבסיס המתוק שלנו."   לפני יותר משלושים וחמש שנים התחילתי את המסע הקולינרי המרתק שלי לשימור מטעמי עדות ישראל

מטעמים טריפוליטניים

  אם אתם מתגעגעים למאכלים המופלאים של בית אמא ולא יודעים איך לשחזר אותם, אם אוהבים לאכול במסעדות טריפוליטניות ובא לכם להכין חלק מהמטעמים בבית,   ואם אתם רוצים להרחיב את ההשכלה הקולי

פסקל אופה מאפים ומתוקים

    אין כמו ניחוחות אפייה כדי לספר את סיפורו של מטבח, של פינוק וחמימות. כילדה, ניחוחות האפייה משכו אותי כבמטה קסם אל המטבח הקטנטן שלנו. ניחוחם של מאפים מתוקים או מלוחים מספרים סיפור של אהב

פסקל מבשלת ירקות ותוספות

  בתקופה זו של חיינו כולנו מבקשים לשמור על אורח חיים בריא ותזונה נכונה. אחת הדרכים להשגת מטרה זו הוא שילובם של  ירקות, דגנים וקטניות בארוחות. עם הזמן הצלחתי לשלב שלל מתכונים מנצחים לארוחות

המטבח הקל של פסקל

  ספר המאגד יותר מ-120 מתכונים קלים ומהירי הכנה שתמיד מצליחים ושיקלו עליכם את השהייה במטבח. הספר כולל מתכונים המתייחסים לכל סוגי המנות בארוחה, חלקם שאובים מהמטבח המסורתי וחלקם חדישים יותר, של

עוגת השבוע

הספר נולד בעקבות מדור פופולרי בשבועון "לאשה", שאירח מדי שבוע עוגה המומלצת בחום על חובבי האפייה. העוגות נבחרו מבין אלפי מתכונים שהגיעו לפסקל פרץ-רובין והן מייצגות את מיטב המטבחים השונים בארץ.

הזמן עכשיו!

ללקק אצבעות – בישול קל לקטנים וגדולים

ספר בישול לילדים. ילדים אוהבים לבלות במטבח, לעזור בבחישה, בעיצוב עוגיות ובקישוט מנות עיקריות. הספר ידריך אותם ברזי הבישול ויאפשר להם, בקלות ובלי חשש, להכין מאכלים קרים וחמים, פיקנטיים ומתוקים, ליומיום

הזמן עכשיו!

המטבח של פסקל

הספר מכיל שלל מתכונים ממנות ראשונות, דרך מרקים, מנות עיקריות, תוספות ומאפים ועד מתוקים ועוגות – כל אלה נאספו לאורך שנים של הכנה טעימה וניסיונות רבים. בספר מתכונים נהדרים שאי אפשר לוותר עליהם וקל להכינ

הזמן עכשיו!

עוד עוגת השבוע

הספר מהווה המשך להצלחה המסחררת של אחיו הבכור, "עוגת השבוע", שיצא לפני כמה שנים וקנה לו מקום במטבחים רבים. שני הספרים הם תוצר המדור "עוגת השבוע" של פסקל פרץ-רובין בשבועון"לאשה". גדולתן של העוגות היא בפ

הזמן עכשיו!

מטעמי עיראק

המטבח העיראקי נחשב לאחד המטבחים העשירים והמגוונים ביותר, והספר מציג את המאכלים המיוחדים לו ומנסה לשמר ניחוחות של מסורת, הווי וטעמים נפלאים. הספר מכיל שפע של מתכוני ממולאים, קובות, סמבוסק, כבושים, עמבה

הזמן עכשיו!

מטעמי ישראל

הספר מציג את המאכלים האופייניים לקשת העדות בישראל. מופיעים בו מאכלים שמכינים בימי חול לצד מטעמים המיוחדים לחגים ולמועדים, וכן לצד סיפורים ומנהגי מסורת. כארץ של קיבוץ גלויות נתברכנו בעושר קולינרי מרתק,

הזמן עכשיו!

מטעמי צפון אפריקה

הספר מכיל מתכונים שנאספו בקרב קהילות צפון אפריקה – טוניס, מרוקו, אלג'יר ולוב – החל במתאבנים, סלטים, מאפים, מנות עיקריות עשירות וכבושים וכלה בממתקים. לצד המאכלים מופיעים בספר אגדות, פתגמים ותיאורי הווי

הזמן עכשיו!


סקרים בטעם

איזה פרי אהוב עליכם בקייץ?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ