בואו לאכול

ספר חדש של מיכל וקסמן המתייחס לא רק לאוכל אלא לזמן שצריך להכנתו.   הרעיון הוא שלא חייבים להזמין

ירקות ממולאים

לכל אחד ישנו הסגנון שלו, אבל בסופו של דבר כולם נפגשים באותה נקודה עם הממולאים שלהם: בריח, בתחושה ובסיפור של בית ומשפחה.   הממולאים מתחברים אסוציאטיבי

ראשי » מתכונים

מתכונים

 

כרוכיות כוסמין במלית ריבת שזיפים

כרוכית מפתיעה   קיימים עשרות רבות של מתכונים וגרסאות להכנת כרוכיות ממולאות. השבוע, כשהכנתי את כרוכיות התמרים האהובות   עלי, בחרתי להחליף את הקמח הרגיל שבו אני משתמשת בדרך כלל בקמ

לחמניות כוסמין שוקולד

אפייה מוצלחת    ארוחה משפחתית או ארוחה רומטית זוגית - הריח והטעם של לחמניות כוסמין שוקולד יוצרים אווירה שמחממת את   הלב בכל אירוע שתעשו.   אני מאוד אוהבת את ניח

מרק שלושת הכתומים

      מזג האוויר משתנה בהדרגה וזה הזמן לעשות סדר בין שלל מתכוני המרקים,מה דעתכם  על מרק שלושת הכתומים?   הוא בריא, מחמם ומתאים לכל ארוחה. מרק כתום שיגרום לכם להתמכר,

בצקניות מטוגנות / סְפִינְג'

הסְפינג' הן בצקניות אוורירות מטוגנות, אופייניות למטבח הצפון אפריקאי (מרוקו, לוב, אלגיר ותוניס) שאי אפשר לעמוד בפניהן. נהוג להכינן בשעות הבוקר המוקדמות, וריחן הנפלא, הנישא באוויר, משכיח מאיתנו את פחדינ

דונאטס ללא ייסורי מצפון

  לא על השמן לבדו     חנוכה בפתח, הסופגניות גודשות את החנויות, ועמן מגיעים גם רגשות האשם. אבל זה לא  חייב להיות ככה.   כך תכינו דונאטס בריאים ללא טיגון ותיהנו מכל

לביבות גזר

להכנת הלביבות יש שתי טכניקות עיקריות: הכנה עם ירק מבושל או טרי. בטכניקת הבישול מרככים היטב את הירק, מסננים אותו מהנוזלים ומועכים לעיסה, כמו פירה.   בהמשך מוסיפים את יתר החומרים, בוחשים מעט

מיני סופגניות לפונדו חנוכה

רוצים  להצליח בהכנת הסופגניות ? קבלו את שלושת הסודות להצלחה בטוחה: * לישה מתאימה, * תפיחה טובה, *טיגון נכון. סטפן לייק, הקונדיטור של "שמרית" מסביר כיצד:   לישה מתאימה- מומלץ ללוש את הבצק במ

פרחי שבקייה בעזרת מכשיר פרחים מיוחד

שבקייה היא עוגיית סרטי בצק דקיקות כרוכות זו בזו. מטוגנת, וטבולה בסירופ סוכר מתובל וריחני מהמטבח המרוקאי.   לפניכם וריאציה נוספת של  שבקייה. הפעם עוגיות השבקייה מוכנות מבצק דליל, בעזרת מכשיר

מאפה קרואסון עם המון תותים

התות הוא פרי נפלא. אפשר לשלבו בשלל קינוחים, מאכלים, סלטים וריבות. אני אוהבת להגיש תותים שלמים,   ולפעמים משלבת תוספת אחת שאמורה להדגיש או להשלים את הטעם, למשל רוטב שוקולד נפלא או קצפת מתוקה

מרק גריסים

בגריסים מוגפים   עכשיו, כשמתחיל להתקרר בחוץ, אין דבר שכיף יותר לאכול מאשר מרק ירקות   עשיר, בתוספת גריסי פנינה ד מתכון למנה שגם תחמם וגם תשביע   הימים הקרים והגשם לפרק

פתיתי קוסקוס וירקות

  פתיתים האהובים מאוד על הילדים  משלבים בהם מבחר ירקות מתבלים והופכים אותה לתוספת מהירת הכנה.     החומרים ל- 8-6 מנות   [shopeat_ingredients]   1 שקית

עוגת טחינה וסילאן

לנפלאות הטחינה כבר כולם נחשפו, אם מערבבים דבש וטחינה במקרה זה סילאן-דבש תמרים מקבלים  חלבה, עוגה   זו נשענת על השילוב הזה ויחד עם השמנת מקבלים עוגה נהדרת.   [shopeat_ingredient

פאי אגוזי פקאן ושקדים

לא יכולתי לוותר על עונג השבת שלי, ובטוחה שגם שלכם. בחרתי להכין הפעם עוגת פאי עשירה באגוזי פקאן ושקדים.   יש משהו בהכנת עוגות פאי: הן עשירות ונאות, עם תוספת קלה כמו שוקולד, קרם וניל או פירות

בראוניז חמאת בוטנים

חומיות של תקווה רבע שעה של עבודה ועוד חצי שעה של אפייה וקיבלתם את הבראוניז הכי משגעים בסביבה   כאשר אני רוצה לפנק משהו קרוב אלי, אני נוהגת להכין את אחד מתוכני פינוקי השוקולד שלי. זו יכולה

רוזלך / עוגיות שושן נימוחות

באופן קבוע מונחת על השיש במטבחי צנצנת זכוכית גדולה ורחבה, ובה עוגיות. אני מקפידה שהצנצנת תהייה מזכוכית שקופה, אשר דרכה ניתן לראות אלו עוגיות הכנתי.   הן מתחלפות בהתאם לעונות השנה, לניסיונות

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


סקרים בטעם

מהו המרק שלכם ביום חורף קר?

הצג תוצאות בלבד

סדנאות בטעם

בחר סדנה (חובה)

 

תבשילי קדרה צמד מילים הבאים להסביר את הפלא המתרחש בסיר אחד גדול ורחב ובו עושר של חומרים המתבשלים על להבה קטנה קטנה (פעם זה היה...עוד

אין כמו מנת קינוח בסוף הארוחה לאירוח מפנק וסתם כשמתחשק משהו מתוק וטעים. ישנם קינוחים שצריך להקדיש להם ימים ושעות רבות מרוב שלבים...עוד

נפלאות הפילו - הכרות עם בצק עלים להכנת סיגרים.  הללו עשויים מעלי בצק פריכים ודקיקים, עגולים, מחוספסים מעט ושקופים.   נוהגים...עוד

סדנה מיוחדת למופלטה ומתוקים בעקבות פניות ובקשות רבות פסקל פותחת סדנת ספיישל מימונה - סדנה מיוחדת למתוקים ולמופלטה לכבוד המימונה. הסדנה...עוד

סדנה מיוחדת לקראת חג השבועות - מאכלים ומתוקים בתוספת פינוקים עם גבינות ירקות ופירות. כמו כן נכיר מטעמי עדות לחג השבועות.   נלמד...עוד

ירקות,דגנים וקטניות - כיום הכול מקפידים לשמור על  תזונה נכונה ובכך שומרים על בריאות  טובה.   תזונה נכונה  מתחילה...עוד

הקוסקוס הוא מהסמלים הבולטים והמוכרים ביותר של המטבח הצפון אפריקני.   כל עדה פיתחה טכניקה אופיינית להכנתו, וכל בית מתגאה בגרסה...עוד

בטעם של אמא  -  שלל מתוקים מעניינים, צבעוניים, מורכבים, ממולאים, מקופלים, מגולגלים, מטוגנים ועוד...   בסדנה נלמד על כל...עוד

אין כמו ניחוח אפיית לחם איכותי, לחם של בית , פיתות, חלה, פוקאצ'ה ... המגע  של לחם טרי , ניחוחו, צליל החיתוך והטעם הנפלא ......עוד

שבת בצהריים. אמצע החורף, בחוץ מנשבות רוחות וגשם יורד לפרקים, רובנו ספונים בבתים מחכים בקוצר רוח ל"מלכת השבת" - הקדירה הלוהטת ...עוד

שתי סדנאות בוטיק מיוחדות נפתחות בהתאם להזמנה ולימים מבוקשים.         א- סדנת מסיבת רווקות.    ב-...עוד

מבחר סדנאות מיוחדות לילדים עכשיו לקראת החופש הגדול.    במשך חמישה ימים  מבשלים, אופים ונהנים כל יום נושא אחר .   חמישה...עוד

אחד הדברים המזוהים ביותר עם החורף הוא המרק. מרק מהביל המזמין את הסובבים לטעימה נהדרת ומחממת.   אפשר להכין מרק מדי יום ביומו...עוד

כיסני בצק ממולאים - כל מטבח מתהדר בבצקים מיוחדים שסוד הכנתם נשמר היטב. בצקים שנילושו ועובדו היטב, נפתחו עד דק ומולאו במיליות שונות...עוד

בטעם של אמא -  ירקות ממולאים מזוהים עם ניחוחות בית אמא ובעיקר מהווים זיכרון ילדות נפלא.   שלל סירים מבעבעים על כיריים,...עוד

אנשים רבים שואלים אותי איך אפשר לדאוג למשק הבית בצורה מסודרת מבלי להשקיע את מירב הזמן הפנוי? בישול והכנת מזון טרי הפכו בשנים...עוד

אפייה היא פלא. ממוצרים בסיסיים אנו יוצרים תערובת הנשלחת אחר כבוד לתנור.   אם מציצים דרך דלת הזכוכית אפשר לראות את הקסם מתרחש....עוד

  ODT יצירתי ומעניין לאירגון שלכם,  דרך החשיפה למושגים מעולם האפייה לומדים כיצד להשיג מטרות ויעדים בניהול האירגון שלכם,...עוד

שם מלא (חובה)

טלפון (חובה)

אימייל (חובה)

כתובת מגורים

Sending ...

לפרטים נוספים על הסדנאות

© כל הזכויות על המתכונים, הצילומים והתכנים המתפרסמים בפורטל שמורות לפסקל פרץ-רובין. אין לעשות כל שימוש מסחרי / שיווקי במידע באתר ללא קבלת אישור מפורט בכתב מפסקל פרץ-רובין
think and well
צילומים: פסקל פרץ-רובין, דרור כץ